Kerken in Apeldoorn heropenen lokale hulplijn

Kerken in Apeldoorn hebben wederom het initiatief genomen om hun lokale hulplijn te heropenen voor Apeldoorners, die in deze periode van de nieuwe (gedeeltelijke) lockdown in de coronacrisis hulp zoeken of behoefte hebben aan contact.

Ze willen er zijn voor kwetsbare mensen en bieden een luisterend oor of een helpende hand, daar waar nodig. Leden van deze kerken zullen hulpvragers praktisch ondersteunen of er gewoon zijn voor een gesprekje voor diegenen, die zich eenzaam of angstig voelen. Uiteraard worden de RIVM en overheidsrichtlijnen gevolgd in de aanpak.

Het diaconale netwerk ONE-Apeldoorn heeft voor de kerken een centrale hulplijn heropend, die gebeld of gemaild kan worden gedurende 7 dagen in de week van 9-17 uur en in noodgevallen ’s avonds tot maximaal 22.00 uur.

Ook wanneer met het landelijke initiatief NIET-ALLEEN contact wordt gezocht, zal deze lijn zorgen voor verbinding met hulpaanbieders van de Apeldoornse kerken.


Vanaf maandag 09.00 uur 19 oktober staat op de website van ONE-Apeldoorn (www.one- apeldoorn.nl) het onderstaande lokale nummer van de Hulplijn gepubliceerd.
Het gratis landelijke nummer van NIET-ALLEEN is 0800-1233 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.