Save The Date

DIACONALE MARKT

We merken dat diaconieën het moeilijk vinden om goed de weg te vinden in alle organisaties die een rol spelen in het sociaal maatschappelijke domein van onze gemeente Apeldoorn.

Een van de redenen daarvoor is dat het diaken-zijn een vrijwillige taak is voor een beperkt aantal jaren. Zodoende is de turnover erg groot en dus ook het wegsijpelen van opgedane kennis. Bovendien is het haast onmogelijk om in een korte tijd alle acteurs op het sociaal maatschappelijk terrein binnen een jaar of drie, vier te kennen.

Daarom gaat ONE-Apeldoorn een diaconale markt organiseren.

Op de diaconale markt kunnen op ongedwongen manier sociaal-maatschappelijke organisaties, kerken en kerkgenootschappen kennis met elkaar maken en zich aan elkaar presenteren.

We geloven dat er voor beide groeperingen kansen en mogelijkheden ontstaan om elkaar te versterken maar ook beter in te spelen op en samen te werken met elkaar.

Daarom reserveer alvast de datum:

woensdag 28 september – tijd: vanaf 17.30u!

Voor een broodje en kop soep wordt gezorgd

 

Aanmelden kan tot  31 augustus 2022 via de website: https://www.one-apeldoorn.nl/ of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.