Vakantiegeld Samen Delen Update

Ze voelde zich schuldig toen ze een nieuwe broek kocht in een échte kledingzaak. Moest ze het geld niet nuttiger besteden? De Apeldoornse Esther vertelt in de Stentor Apeldoorn hoe moeilijk het is om als alleenstaande chronisch zieke moeder rond te komen (zaterdageditie 14/5). Ze is een van de ruim 900 mensen die dit jaar al een aanvraag heeft ingediend voor Vakantiegeld Samen Delen.

Voor mensen als Esther is op vakantie gaan een ondenkbare luxe. Eerst zeker weten dat je geen schulden maakt. Vervolgens als het kan iets opzij zetten voor als de jaarafrekening van de energie tegenvalt. En als er dan nog wat over is, wellicht iets leuks doen. Zo ziet het leven er uit voor steeds meer mensen, ook in de gemeente Apeldoorn. Daarom organiseren de kerken voor de 11e keer Vakantiegeld Samen Delen: omdat samen delen iedereen verrijkt.

Heeft u het financieel goed? Ontvangt u flink wat vakantiegeld? Dan nodigen we u uit om te delen met de minima in de gemeente Apeldoorn.

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer: NL 69 RABO 037 37 40 298 t.n.v. de Diaconie Protestantse Gemeente Apeldoorn (PKN) o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. Iedere bijdrage is welkom! Uw gift is aftrekbaar voor de belasting. U kunt ook geven via de QR-code. 100% van de giften komt ten goede aan de actie.

De stand van giften per 18 mei is € 42.653,- Voor alle informatie: www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl