Oliebollen van Schenkers

Zoals u wellicht weet is Stichting Williams namens bijna alle kerkgenootschappen in Apeldoorn nauw betrokken bij Christelijk Café Schenkers. www.schenkersapeldoorn.nl

Deze Stichting heeft mooie plannen met de locatie van Schenkers om ook jongeren “met een lekke band” een kans te bieden om mee te draaien in de maatschappij. Toen corona kwam heeft dit de plannen vertraagd. Nu is het vooral een veilige plek voor jongeren voor gezelligheid en ontmoeting met een hapje en drankje en werden en leuke feestjes georganiseerd.

Matt van Maastricht, de eigenaar van Schenkers, zit met de huidige lockdown in een lastig parket. Met nauwelijks omzet maar wel met doorlopende kosten is het lastig ondernemen.

Wij roepen iedereen die Christelijk jongerenwerk een warm hart toedraagt om deze actie te gebruiken om hem en zijn team weer een duw in de rug te geven.

U kunt ook iets voor iemand anders bestellen bijvoorbeeld iemand die een taai jaar 2021 heeft gehad en dit zelf bij die persoon bezorgen. Het zou mooi zijn als we richting het kerstfeest mensen om ons heen overladen met warmte en liefde.

Doet u ook mee? Bestel dan via de website van Schenkers  https://bestel.schenkersapeldoorn.nl/

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting Williams,

Johan Lammers, voorzitter